Wie is Evie K.?

Eveline Kubbenga is de persoon en Evie K. is de kunstenares.
Opgevoed in een zakelijke omgeving met kapitalistische denkbeelden was er slechts waardering voor hoge cijfers voor wiskunde. Creatieve uitspattingen waren slechts ‘leuk’. Zelfs de inrichting van mijn kamer mocht ik niet bepalen. Dus het was allemaal bruin en saai totdat ik als student mijn eigen kamers wit ging schilderen.
Vanaf dat moment waren mijn interieurs licht, kleurrijk en pasten geheel bij wie ik ben.
Na bijna 40 jaar een superzakelijke carrière gehad te hebben, ging het roer per 1.1.2019 drastisch om: 100% kunstenaar en  interieurontwerper.
Graag wil ik mijn kennis, ervaring en passie delen met iedereen die niet tevreden is met zijn of haar interieur.
Door diverse interieurstudies, -cursussen en -workshops, voel ik mij ondertussen helemaal professional. Mijn adviezen zijn tegenwoordig dan ook gebaseerd op kennis en niet alleen maar op gevoel. Kleur is alles voor me en dat beperkt zich niet tot mijn kleurrijke schilderijen. Als kunstenaar en interieurontwerper wil ik altijd de grenzen opzoeken van wat nog net kan. Het resultaat moet dan wel een statement zijn.
Met alle plezier help ik een saai interieur om te toveren tot iets spectaculairs; leefbaarheid en harmonie blijven echter wel behouden.
En de sport is het om een interieur met zo weinig mogelijk middelen aan te passen. Prioriteit nummer 1 blijft daarbij wel dat de bewoners zich helemaal thuis voelen. De ‘aftersales’ – een paar maanden later – is een wederzijdse verplichting die ik met mijn klanten aanga; ik wil graag weten of alles naar wens is, of ze gelukkig zijn. Alleen in dat geval zal ik mijn werk geslaagd vinden. Het mes snijdt aan twee klanten.
En mocht u toch nog twijfels hebben, dan bent u van harte uitgenodigd om mijn eigen inrichting te bekijken.
Tot gauw!